Χαιρετισμός

  .  

           
Χαιρετισμός
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής , έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “Φροντίδα στο Σακχαρώδη Διαβήτη” του τμήματος της Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) ,που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο ΜΕΤ στις 27-29 Νοεμβρίου 2020.
Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας - Ιατρούς, Νοσηλευτές, Διαιτολόγους και άλλους– με επιστημονικό ενδιαφέρον για το Σακχαρώδη Διαβήτη και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιαστικό δίαυλο ενημέρωσης και επικοινωνίας ανάμεσα στους επαγγελματίες υγείας και στις σύγχρονες εξελίξεις στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

Διακεκριμένοι ομιλητές , επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με το Σακχαρώδη Διαβήτη σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο, θα συζητήσουν όλα τα σύγχρονα δεδομένα που αφορούν το Σακχαρώδη Διαβήτη και τις επιπλοκές του. Η θεματολογία του συνεδρίου είναι ποικίλη και καλύπτει όλο σχεδόν το επιστημονικό φάσμα του Σακχαρώδη Διαβήτη.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις σύγχρονες φαρμακευτικές αγωγές αλλά και σε πρακτικά θέματα διαχείρισης ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου σας ευχόμαστε ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό συνέδριο και ευελπιστούμε στην παρουσία και την ενεργό συμμετοχή σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Κυριάκος Καζάκος
Καθηγητής Νοσηλευτικής
ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Οργανωτική Επιτροπή

Πρόεδρος     Κυριάκος Καζάκος
Αντιπρόεδρος Μαρία Λαβδανίτη
Γενική Γραμματέας Ευγενία Μηνασίδου
Ταμίας Λαμπρινή Κουρκούτα
Μέλη Θάλεια Μπελλάλη
Γεώργιος Μίνος
Αρετή Τσαλογλίδου
Κωνσταντίνος Κουκουρίκος
Θεοδώρα Καυκιά
Αντιγόνη Φουτούκη
Πολυξένη Λιαμοπούλου

Γενικές Πληροφορίες


ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
http://www.forumcongress.com/diabetescare6.html
ΤΟΠΟΣ – ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Ξενοδοχείο THE MET HOTEL, Θεσσαλονίκη
ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Η επίσημη γλώσσα του συνεδρίου είναι η Ελληνική
ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το δίπλωμα συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τη γραμματεία την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, κατόπιν επίδειξης της κονκάρδας
ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
Ακυρώσεις διαμονής γίνονται δεκτές μόνο με γραπτό αίτημα έως 14/2/2020 επιστροφή όλου του ποσού
έως 28/2/2020 επιστροφή 50% της ποσού. Μετά την 10/3/2020 το ποσό δεν επιστρέφεται

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Οι εργασίες θα υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή γραμμένες σε word αρχείο και προθεσμία υποβολής εργασιών είναι η 10η  Απριλίου 2020. Οι εργασίες θα σταλούν στην Γραμματεία του Συνεδρίου στο email info@forumcongress.com (αν εντός 3 ημερών δεν λάβετε επιβεβαίωση λήψης επικοινωνήστε με την
Γραμματεία). Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες. Το κείμενο εργασίας θα πρέπει να είναι έως 350 (τριακόσιες πενήντα) λέξεις και η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή π.χ. Arial Greek και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 έως 12.
Οι συγγραφείς θα πρέπει να φαίνονται όλοι (όνομα, επίθετο, και προέλευση της εργασίας π.χ. Κλινική - Νοσοκομείο - Πόλη) και θα πρέπει να εγγραφούν τουλάχιστον 2 από αυτούς στο συνέδριο.
To όνομα του υπεύθυνου της εργασίας θα πρέπει να είναι υπογραμμισμένο στα ονόματα των συγγραφέων.

Η δομή της εργασίας θα πρέπει να είναι:
ΤΙΤΛΟΣ
ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Για την αποδοχή της εργασίας θα ενημερώνεται με e-mail ΜΟΝΟ ο υπεύθυνος της εργασίας.

ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
10 Απριλίου 2020
ΕΚΘΕΣΗ
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικών μηχανημάτων, για την ενημέρωση των συνέδρων.
ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ
Η αίθουσα του συνεδρίου είναι εξοπλισμένη με data video projector και ηλεκτρονικό υπολογιστή με powerpoint. Οι ομιλητές παρακαλούνται να παραδίδουν την παρουσίασή τους στη γραμματεία, τουλάχιστον μία ώρα πριν την προγραμματισμένη ομιλία τους.


Πρόγραμμα

Κατεβάστε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου


Κατεβάστε εδώ


.