Πρόσκληση

  .         

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 9-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 PORTO PALACE HOTEL


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ


Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,


Η οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου για τις Διαγνωστικές και Θεραπευτικές Τεχνικές του Καρκίνου του Πνεύμονα σας καλωσορίζει σε μια ακόμα διημερίδα που οργανώνει.

                Ο καρκίνος του πνεύμονα απαιτεί μια πολυεπίπεδη και πολυπαραγοντική προσέγγιση και αντιμετώπιση. Προσπαθώντας πάντα να είμαστε ενήμεροι σε ότι νέο εμφανίζεται στην επιστήμη που υπηρετούμε, η διοργάνωση τέτοιων διημερίδων στοχεύει σε αυτήν την κατεύθυνση. Είναι σημαντικό επίσης να τονίσουμε και την καταιγιστική εξέλιξη όσον αφορά στη φαρμακευτική αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα.

                Διακεκριμένοι συνάδελφοι από τους τομείς της διάγνωσης, της χειρουργικής και της ογκολογίας αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο ασχολείται με τους πάσχοντες από τον καρκίνο του πνεύμονα σε όλη τους τη διαδρομή, συμμετέχουν στη διημερίδα αυτή ανακοινώνοντας την εμπειρία τους με σκοπό τη διοχέτευση της γνώσης σε όλους μας.

                Η Ομάδα Θεραπείας και Διάγνωσης του Καρκίνου του Πνεύμονα θα περιμένει με χαρά την ενεργή συμμετοχή σας στο συνέδριο.


Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος

Παύλος Ζαρογουλίδης, Μ.D, Ph.D

Πνευμονολόγος

 

 

 

 

Οργανωτική Επιτροπή

Lutz Freitag, Μ.D, Ph.D, Professor of Interventional Pulmonology, Department of Interventional Pneumology, Ruhrlandklinik, University Hospital Essen, University of Essen-Duisburg, Tueschener Weg 40, 45239 Essen, Germany.

Haidong Huang, Μ.D, Ph.D, Associate Professor of Interventional Pulmonology, Department of Respiratory Diseases Shanghai Hospital, II Military University Hospital, Shanghai, People's Republic of China.

Παύλος Ζαρογουλίδης, Μ.D, Ph.D, Πνευμονολόγος, Επιστημονικά Υπεύθυνος του Πνευμονολογικού Τμήματος, Βιοιατρική Θεσσαλονίκης

Ιωαννης Μπουκοβίνας, M.D, Ph.D, Ογκολόγος, Βιοιατρική Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος

Σοφία Μπάκα, M.D, Ph.D, Ογκολόγος, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Σαπαλίδης, M.D, Ph.D, Αναπληρωτής Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη

Κοσμάς Τσακιρίδης, MD, PhD, FEBTS ΚαρδιοΘωρακοχειρουργός, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο ΘεσσαλονίκηΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Φόρμα εγγραφής

ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
FORUM Congress & Travel
Μητροπόλεως 24
ΤΚ 54624 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 257128, 2310 243588, Fax: 2310 231849
e-mail: info@forumcongress.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Από την διάγνωση στην ανοσοθεραπεία