Χαιρετισμός

  .  

           

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Για περισσότερα από 20 χρόνια η διοργάνωση Πανελληνίων Συνεδρίων Νοσημάτων Θώρακος από την Εταιρεία μας, παρέχει ένα χρήσιμο βήμα στους πνευμονολόγους αλλά και σε άλλες συναφείς ειδικότητες για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο επιστημονικό τους πεδίο αλλά και τα αποτελέσματα των ερευνητικών προσπαθειών τους.

Εφέτος το συνέδριο αυτό θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο ΜΕΤ Θεσσαλονίκης από 10 έως και 13 Μαΐου 2018 και θα παρουσιαστούν θέματα που ενδιαφέρουν τους νεώτερους επιστήμονες αλλά και τους νοσηλευτές και τα παραϊατρικά επαγγέλματα.

Το συνέδριο θα αναφέρεται στην πνευμονική εμβολή και την πνευμονική υπέρταση, την επεμβατική πνευμονολογία και την αντιμετώπιση κακοήθων όγκων του πνεύμονα, τις αποφρακτικές και τις διάμεσες πνευμονοπάθειες, την αναπνευστική φυσιολογία, την αναπνοή στον ύπνο και την διακοπή του καπνίσματος, την φυματίωση, την κυστική ίνωση και τις αναπνευστικές λοιμώξεις και πλήθος άλλο συναφών θεμάτων που θα αναπτυχθούν από εξειδικευμένους αλλά νεώτερους συναδέλφους που έχουν ασχοληθεί με τα αντίστοιχα αντικείμενα.

Το συνέδριο θα πλαισιωθεί από εκπαιδευτικά σεμινάρια (Hands on seminars), στρογγυλές τράπεζες, διαλέξεις και από παρουσίαση ερευνητικών αποτελεσμάτων υπό τη μομφή αναρτημένων ή προφορικών  ανακοινώσεων.

Για πρώτη χρονιά θεσμοθετείται η χορήγηση κλινικών υποτροφιών σε 4 νέους συναδέλφους, μετά από εξετάσεις πολλαπλής επιλογής που θα διεξαχθούν στις 10 Μαΐου. Οι τέσσερις πρώτοι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα λάβουν υποτροφία 10.000 ευρώ για τρίμηνη εκμάθηση, σε

κέντρο του εξωτερικού, ειδικού αντικειμένου στους τομείς του βαρέος 5 άσθματος, των διαμέσων πνευμονοπαθειών, της πολυανθεκτικής φυματίωσης και των ενδοσκοπικών τεχνικών που θα ακολουθηθεί από εργασία για ένα χρόνο στις Πνευμονολογικές Κλινικές του Ν. Παπανικολάου ώστε να μεταφερθεί η αποκτηθείσα νέα τεχνογνωσία στο εκάστοτε αντικείμενο.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ενεργή συμμετοχή σας στο συνέδριο θα αποτελέσει τιμή για εμάς και ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων εξειδικευμένων γνώσεων και απόψεων που θα βοηθήσουν όλους μας στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών μας στους συνανθρώπους μας

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νοσημάτων Θώρακος και Παθήσεων από το Περιβάλλον στο παραδοσιακά φιλόξενο, θερμό και φιλικό περιβάλλον της πόλης μας.

 

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Θ. Κοντακιώτης                                             Αικ. Μαρκοπούλου

Αν. Καθηγητής                                                Διευθύντρια ΕΣΥ

Πνευμονολογίας ΑΠΘ                                     Πνευμονολογική Κλινική ΕΣΥ

Διευθυντής Πνευμονολογικής                         ΓΝΘ "Γ. Παπανικολάου"

Κλινικής ΑΠΘ


Οργανωτική Επιτροπή

Κοντακιώτης Θεόδωρος                     

Ζακυνθινός Σπυρίδων

Αντωνιάδης Αντώνης                         

Κουλούρης Νικόλαος             

Λεμέσιος Μαρίνος

Μαρκοπούλου Αικατερίνη                 

Κατής Κωνσταντίνος              

Αρμεύτης Χάρης

Σπυράτος Διονύσης                           

Λουκίδης Στυλιανός

Πορπόδης Κωνσταντίνος                   

Μόσχος Χαράλαμπος

Σαρόγλου Μαρία                                

Τουμπής Μιχάλης

Τσαβλής Δρόσος

Μπούρος Δημοσθένης


ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ζαρογουλίδης Κωνσταντίνος
Πατάκας Δημήτριος
Σιαφάκας Νικόλαος
Σιχλετίδης ΛάζαροςΓενικές Πληροφορίες

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Θεσσαλονίκη 10-13 Μαΐου 2018, The Met Hotel

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο συνέδριο ορίστηκε ως εξής:

(έως 15/1/2018) (από 16/1/2018)

Ιατροί 100 € 130 €

Ειδικευομένοι 50 € 90 €

Νοσηλευτές 20 € 40 €

Φοιτητές ΔΩΡΕΑΝ

Οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με Φ.Π.Α.

Προσοχή. Οι εγγραφές στο συνέδριο, περιλαμβάνουν, την παρακολούθηση του συνεδρίου, την παραλαβή τσάντας με το πρόγραμμα, καθώς επίσης και τη συμμετοχή σε όλα τα Σεμινάρια,

φροντιστήρια, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Στους εγγραφέντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής με μόρια, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης (CMC/CPD) εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις παρακολούθησης.

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 150 € / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

ΤΙΜΗ ΔΙΚΛΙΝΟΥ 175 € / ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ

Η τιμή περιλαμβάνει πρωινό και φόρους, δεν περιλαμβάνει τέλος διανυκτέρευσης το οποίο πληρώνετε απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο.

ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάθε ακύρωση πρέπει να γνωστοποιείται εγγράφως προς το «FORUM Congress & Travel». Για ακυρώσεις που θα γνωστοποιηθούν έως την 30η Ιανουαρίου 2018 θα επιστρέφεται όλο το ποσό μείον τραπεζικά έξοδα και 20 Ευρώ τέλη διεκπεραίωσης, από την 31η Ιανουαρίου 2018 θα παρακρατείται το 50%, από την 17ηΦεβρουαρίου 2018, θα παρακρατείται ολόκληρο το ποσό. Επιστροφές θα γίνουν μετά το τέλος του Συνεδρίου και εφόσον υπάρχει εμπρόθεσμη γραπτή ακύρωση.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Οι εργασίες θα υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή γραμμένες σε word αρχείο και προθεσμία υποβολής εργασιών είναι η 10η Απριλίου 2018.

Οι εργασίες θα σταλούν στην Γραμματεία του Συνεδρίου στο email: info@forumcongress.com (αν εντός 3 ημερών δεν λάβετε επιβεβαίωση λήψης επικοινωνήστε με την Γραμματεία). Δεν θα γίνουν δεκτές εκπρόθεσμες εργασίες. Το κείμενο εργασίας θα πρέπει να είναι έως 350 (τριακόσιες πενήντα) λέξεις και η γραμματοσειρά θα πρέπει να είναι κοινή π.χ. Arial Greek και το μέγεθος των χαρακτήρων 10 έως 12. Οι συγγραφείς θα πρέπει να φαίνονται όλοι (όνομα, επίθετο, και προέλευση της εργασίας, π.χ. Κλινική - Νοσοκομείο - Πόλη) και θα πρέπει να εγγραφούν τουλάχιστον 2 από αυτούς στο συνέδριο. Ο υπεύθυνος της εργασίας θα πρέπει να στείλει πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και το όνομά του θα πρέπει να είναι υπογραμμισμένο

στα ονόματα των συγγραφέων.

 

Η δομή της εργασίας θα πρέπει να είναι:

TΙΤΛΟΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΙ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Για την αποδοχή της εργασίας θα ενημερώνεται με e-mail  ΜΟΝΟ ο υπεύθυνος της εργασίας.


Πρόγραμμα

Κατεβάστε εδώ το πρόγραμμα του Συνεδρίου


Κατεβάστε εδώ